Warre heeft er een broertje bij!

12 augustus 2009

Geboortekaartje met foto met grote broer in een glansrol

Deze morgen is Jasper geboren. Warre, de grotere broer van Jasper prijkt als stoere kerel op het eerste luik van het geboortekaartje. Op het tweede en derde luik kan u  de muzikale kant van Warre ontdekken. Met de favoriete kinderfoto’s uit de fotoshoot in onze fotostudio werd een digitaal ontwerp gemaakt. Tom en Laurence opteerden voor een horizontaal drieluik. De muziekintrumenten en muzieknootjes zorgen voor een muzikaal accent die de geboortekaartjes met foto op een leuke manier opfleuren. Dit geboortekaartje met foto is een typisch voorbeeld van hoe kinderfotografie van een oudere broer of zus kan gebruikt worden bij het ontwerp van een geboortekaartje voor een tweede kindje. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

jasper2


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 12 augustus 2009 om 16:43 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie