Bedankingskaartje huwelijk

8 augustus 2009

Trouwfoto’s langs de boorden van de Leie

Deze morgen bij een stralende zon, trokken we met Steven en Sabrina naar de oevers van eens de ‘Golden River’. Het bruidspaar opteerde voor een huwelijksreportage in de vrije natuur, spontaniteit en een ongedwongen sfeer stonden voorop in hun verlanglijstje. Huwelijksfotograaf Patrick De Clercq  maakte eerst enkele leuke trouwfoto’s met hun zoontje, hij zag er echt knoddig uit in zijn ‘beste kostuum’. Bij het kennismakingsgesprek koos het trouwkoppel bijgevoegd model van een huwelijksbedanking, ze opteerden voor een sepia afwerking. Nog voor de aanvang van het avondfeest worden deze trouwbedankingen afgeleverd in de feestzaal. Een blijvend aandenken aan het huwelijk van Steven en Sabrina. ©Fotograaf Patrick De Clercq/huwelijk

stevensabrina


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 8 augustus 2009 om 11:54 in de categorie Huwelijk. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie