Mag ik u voorstellen aan Tara

7 augustus 2009

tara03_versie2

Eerst de mooiste kinderfoto van grote broer uitzoeken.

Davy en Kathleen kozen voor de geboorte van hun tweede kindje een geboortekaartje met foto. Hun keuze viel op een drieluik, verticaal georienteerd met twee foto’s en de tekst op het middenluik.  Zo wordt de kinderfotografie van grote broer Tenzin gecombineerd met de babyfotografie van kleine zus Tara. Grote broer poseerde reeds enkele weken voor de geboorte van zijn zusje, met zijn kangoeroeknuffel in onze fotostudio. Hij had er echt wel zin in, bemerk zijn guitige blik op de bovenste kinderfoto. Het geboortekaartje met foto wordt afgewerkt met een boorgaatje in het bovenste luik, zodanig dat het kaartje  gemakkelijk kan opgehangen worden.

Geboortefotografie op locatie in de materniteit

Deze morgen plooiden we onze mobiele fotostudio uit op de gastenkamer in de materniteit waar mama en Tara tijdelijk verblijven. Niettegenstaande het vroege uur poseerde Tara als een echte ‘fotodiva’. Haar fotoshoot werd in twee delen opgesplist, met tussendoor een kleine bevoorrading en knuffel van de fiere mama! Ondertussen was de trotse papa eveneens op de kamer aangekomen, bewonderend sloeg hij zijn kersverse dochter gade tijdens haar eerste fotoshoot. Is ze niet schattig en let vooral op hoe mooi ze haar wondermooie oogjes openhoudt!

Afwerking op maat van geboortekaartjes met foto

Davy en Kathleen hebben steeds inspraak gehad bij het ontwerp van het geboortekaartje met foto voor hun dochtertje! Zo werden de kleur van de tekst en boord aangepast aan hun voorkeuren. Fotograaf Patrick De Clercq vertrekt vaak vanuit een bestaand concept.  Hierop worden dan in samenspraak met de klant de nodige wijzigingen en aanpassingen op aangebracht. Wanneer het ontwerp van het geboortekaartje u bevalt, wordt een drukproef afgeleverd. Op deze manier kan u ‘life’ oordelen of het kaartje aan al uw wensen voldoet!

Levering binnen de 24 uur

Fotograaf Patrick De Clercq garandeert de levering van uw geboortekaartjes met foto binnen de 24 uur na de opnamen in de materniteit. Behalve op zon- en feestdagen. Opteert u voor een geboortekaartje zonder bijkomende opname, dan kan het zelfs nog vlugger. ©Fotograaf Patrick/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 7 augustus 2009 om 12:13 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Mag ik u voorstellen aan Tara”

 1. Davy en Kathleen schreef:

  Beste Patrick en Ludwine,

  Nogmaals van harte bedankt voor het prachtige werk dat jullie geleverd hebben ! Het is een meesterwerkje, alles oogt perfekt. Veel mooier dan we ons ooit hadden kunnen inbeelden.

  Ook de manier van werken was aangenaam. Zowel bij de fotoshoot van Tenzin als van Tara werd er uitgebreid de tijd genomen. Geen stress, alles op het tempo van de kinderen.
  De wensen van de mama inzake kleur en opmaak werden ook ingepast op een professionele manier.

  De kwaliteit van de kaartjes en de korte leveringstermijn werden ook enorm geapprecieerd. Kortom, professioneel van begin tot einde !

  Van harte bedankt !

  Davy, Kathleen, Tenzin en Tara !


Schrijf een reactie