Update van splash-screen

6 augustus 2009

Rustgevende babyfoto’s, een uitdaging

Kleine slapende baby’s (kleiner dan 3 weken oud) op een kreatieve manier fotograferen is de ultieme uitdaging voor babyfotograaf Patrick De Clercq! Kyano was net geen twee weken oud bij zijn eerste bezoek aan onze fotostudio. Dankzij de uitstekende zorg van Ludwine, mijn vrouw en “babystyliste”, was het mogelijk Kyano in deze fotogenieke houding te fotograferen. Deze vorm van babyfotografie is enorm tijdrovend. Uw baby moet immers in een diepe slaap verzonken zijn. Mijn speciale dank gaat uit naar de ouders van Kyano voor het geduld dat ze moesten opbrengen tijdens de babyshoot van hun ukkepuk.
Binnenkort posten we nog meer babyfoto’s met pasgeboren baby’s.

Kyano’s babyfoto op de intro-pagina (splash-screen) van onze website

Op regelmatige basis veranderen we de foto van de splash-screen van de website. Deze pagina wordt voorbehouden, voor babyfoto’s, kinderfoto’s of portretfoto’s waar we een heel speciale band mee hebben. We zijn bijzonder trots op kleine Kyano, dat hij deze verantwoordelijkheid nu voor een tijdje op zijn frele schouders wil torsen. ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie

_z7c3959


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 6 augustus 2009 om 19:54 in de categorie Newborn, Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Update van splash-screen”

 1. Jurgen & Lindsay (Ouders) schreef:

  Als ouders zijn we verheugd het resultaat van onze kleine schat op deze manier te kunnen bewonderen. OK, er is wel wat geduld voor nodig, maar zoals je ziet zijn het foto’s van een totaal ander niveau. Langs deze weg dan ook onze bijzondere dankbetuiging naar het fotografisch team, ook voor hun wederzijds geduld.
  Naar toekomstige ouders of mama’s en papa’s die zopas ouder geworden zijn, kunnen wij dit ten zeerste aanraden. Een unieke fotoshoot!

  Met beleefde en dankbare groeten,
  De fiere ouders
  Jurgen en Lindsay


Schrijf een reactie