Babyfotografie om bij weg te dromen

4 augustus 2009

_z7c0459Babyfotografie het stokpaardje van babyfotograaf Patrick.

Een van de favoriete onderwerpen van fotograaf Patrick zijn pasgeboren babytjes. Tijdens de eerste weken van zijn prille leven verandert uw baby van uur tot uur. De babyfoto’s van Patrick houden voor altijd deze herinnering levendig. Geniet zalig na van de kleine vingertjes, krullende teentjes, zachte huid en bollende navelstreng vooraleer deze voor altijd veranderen!  Fotograaf Patrick combineert zijn fotografisch talent en de gave van zijn vrouw Ludwine om baby’s met een verrassend natuurlijke flair te laten poseren. Het resultaat, babyfoto’s die u levenslang zullen charmeren.
Alexander Sabbe was op het moment van de opname 3,5 maand oud. Is zijn glimlach niet om bij weg te smelten?  Een pracht van een model dat maar constant bleef doorlachen, een ‘dreammodel’. ©Fotograaf Patrick/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 4 augustus 2009 om 10:58 in de categorie Baby. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie