Wat is de ideale leeftijd voor babyfotografie?

24 juli 2009

Babyfoto’s vanaf de geboorte tot de eerste verjaardag.

Uw baby kan op ieder moment van zijn jonge leven voortreffelijk gefotografeerd worden.  Het hangt er in feite een beetje van af welk beeld u voor ogen hebt.

Tijdens de eerste 3 à 4 levensweken zal uw baby veel slapen tussen de verschillende voedingen, fotograaf Patrick zal uw kleine dreumes op een zachte, fragiele manier in beeld brengen, veelal slapend.  De klemtoon bij babyfotografie van pasgeboren baby’s ligt op verrassende poses, gebruik van ongewone accessoires, knoddige details van voetjes, handjes enz.

Tussen 1 en 3 maanden begint uw baby op impulsen van buitenaf te reageren.  Samen met Ludwine tovert Patrick de schattigste glimlach op het gezicht van je baby.  Vanaf deze leeftijd is er ook meer interactie tussen baby en fotograaf mogelijk. Vele reacties zijn momenteel voorspelbaar! Vanaf 3 maanden kan de fotoshoot met uw baby net iets langer duren, wat resulteert in hartverwarmende babyfoto’s.

_z7c1379

Bovenstaand een opname van Alexia, die op de dag van de fotoshoot net 3 maanden oud was.  De schitterende houding en prachtige gezichtsuitdrukking van ons model is voor een groot deel de verdienste van mijn vrouw Ludwine, die uw baby op een uiterst professionele manier modelleert. Babyfotografie is gewoon onze gezamelijke passie©Fotograaf Patrick/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 24 juli 2009 om 20:10 in de categorie Baby, Newborn, Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie