Geboortekaartje met oudere zus in de hoofdrol

23 juli 2009

Spontane kinderfotografie ook van uw kinderen.

Elie en Annelies de ouders van August kozen er voor hun oudste dochtertje Renée de geboorte van hun vandaag geboren zoontje August te laten aankondigen.  Samen met mama dook Renée voor de shoot in onze fotostudio even in de verkleedkoffer.  Renée diepte een paar schoenen met hoge hakken op, helemaal onderin vond ze ook nog een paar schitterende halskettingen en armbanden.  Deze accessoires gecombineerd met een prachtig wit zomerkleedje maakten van Renée een echte “mama in spé”. Tijdens de fotoshoot demonstreerde Renée met veel overgave hoe ze met haar kleine broertje zou spelen en wandelen in de buggy.

Geboortekaartje met foto en tekst op de achterzijde.

Gezien de volledige voorzijde van het geboortekaartje in beslag wordt genomen met de kinderfotografie van Renée werd de tekst op de achterzijde geplaatst. Dezelfde kleurcombinaties uit de kinderfoto’s werden aangehouden op de tekstzijde. Op deze manier wordt een mooie balans bereikt tussen foto- en tekstzijde. Nog een leuk weetje, origineel was de kleur van de buggy oranje, maar na een paar photoshop-handelingen werd deze omgetoverd in paars.  Dankzij de hedendaagse digitale technieken lukt het fotograaf Patrick steeds opnieuw verrassende fotomontages te ontwerpen. ©Fotograaf Patrick/geboortekaartjes

august


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 23 juli 2009 om 20:18 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie