Geboortekaartje van een kermisbaby…

19 juli 2009

De eendjes krijgen er een speelkameraadje bij

Davy en Veronique opteerden voor een geboortekaartje met foto om het grote nieuws binnen de wereld van de kermis aan te kondigen.  Het koppel baat een eendjeskraam uit, u kan ze vinden op talrijke kermissen hier te lande. Lang geleden hebben we menige prijzen bij elkaar geschoten aan het schietkraam van de oma van Veronique, haar papa hielp in het schietkraam en bij de autobotsers. De volledige familie was aanwezig bij de bespreking van het geboortekaartje, een gezellige drukte waar iedereen toch even zijn zeg wilde doen over de verschillende mogelijkheden.  Het geboortekaartje van Alessio is een fotokaart van het type B met de tekst op de ommezijde gedrukt. Bij de opnamen gisterenavond in de materniteit waren de aanwezige familie en vrienden enorm behulpzaam bij het maken van de babyfoto’s van Alessio, waarvoor onze welgemeende dank. ©Fotograaf Patrick/geboortekaartjes

alessio_web


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zondag 19 juli 2009 om 08:42 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Geboortekaartje van een kermisbaby…”

  1. […] Alessio kent de klappen van de zweep. Enkele maanden geleden realiseerde babyfotograaf Patrick het geboortekaartje van Alessio. Tijdens de maand december werden familie en vrienden verrast met een schitterende wenskaart waarin […]


Schrijf een reactie