Fotografie cadeaubon

17 juli 2009

Babyfotografie het ultieme cadeau voor jonge ouders

Tip, geef bij een geboorte eens een babyfotoshoot cadeau. U bepaalt zelf welk bedrag u spendeert en wij zorgen voor een stijlvolle cadeaubon in een schitterende verpakking.  Binnen onze klantenkring is babyfotografie het meest gewaardeerde geschenk. Iedere kersverse ouder koestert de babyfoto’s van zijn/haar kroost. Zeg nu zelf, raakt u niet vertederd bij het bekijken van uw eerste babyfoto’s. Babyfotografie is het geschenk dat de herinnering aan uw eerste levensdagen voor altijd tastbaar maakt. ©Fotografie Patrick/babyfotografie

cabon09


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 17 juli 2009 om 20:29 in de categorie Fotoproducten, Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie

Fotografie Patrick

745_detail

In 1983 gestart met onze eigen fotowinkel op ons huidige adres. Na verloop van enkele jaren evolueerden wij van een klassieke fotowinkel naar een 100% professionele fotostudio. Nu 32 jaar later ligt het accent van onze studio vooral op newborn- baby- kinder- en familiefotografie.

Social Media
Volg ons via e-mail