Trouwfoto’s van Tom en Sofie online

11 juli 2009

Update huwelijksfotografie

Volgende week kunnen Tom en Sofie hun huwelijksalbum komen afhalen.  Als locatie opteerde het koppel voor de familiale brouwerijsite Vanderhaeghe in Vichte. De verschillende invalshoeken maken van deze trouwreportage een boeiend geheel. De kleine brouwzaal met de koperen brouwketels doet denken aan lang vervlogen tijden.  De binnenkoer met de gestapelde bierbakken, goed voor abstrakte en interessante achtergronden. Patrick’s favoriete locatie is de zaal met oude eiken rijpingsvaten. Het licht valt hier op een zeer mooie manier naar binnen.

Voorproefje van het huwelijksalbum

Bekijk hier een selectie uit het trouwalbum van Tom en Sofie.  De wit/zwart trouwfoto’s ademen de sfeer van lang vervlogen dagen.  Op deze foto’s is het net of de tijd is blijven stil staan. De kleurfoto’s in het trouwalbum hebben een meer hedendaagse uitstraling. Let vooral op de foto’s met de metershoge lege bierbakken in de achtergrond. Mijn favoriete foto’s zijn deze tussen de eikenhouten rijpingsvaten, gewoon subliem van licht… ©Fotograaf Patrick/huwelijk

montage27-28


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 11 juli 2009 om 16:00 in de categorie Huwelijk. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie