Huwelijksfotografie op het platteland

10 juli 2009

Een huwelijk in het rood

Lieven beloofde ooit in 2009 met Sophie te trouwen. Vandaag was het dan zover. Dit leuke koppel deelt reeds meer dan 10 jaar lief en leed en hebben samen 3 schatten van kinderen. De bezegeling van hun liefde voor elkaar moest een huwelijk in stijl worden. Het volledige trouwfeest werd uitgewerkt rond een thema. De rode draad doorheen het huwelijk moest rood zijn, de bus die het gezelschap vervoerde was natuurlijk een rode oldtimer van de feestbus. Het trouwboeket van Sophie bestond uit rode rozen afgewerkt met witte bruidssluier. Het topje van de  prachtige trouwjurk was afgewerkt met rood borduursel, de rok was bezaaid met rode roosjes, zelfs de kouseband en de schoenen van de bruid waren rood. Lieven hield het bij een strak kostuum met rode das.

Huwelijksfoto’s op de buiten

Voor de locatiefoto’s werd geopteerd voor de natuurlijke omgeving van de Vlaamse Ardennen.  In en om het schilderachtige kunstenaarsdorp Kwaremont met zijn typische wijdse vergezichten, werden deze middag de buitenopnamen gemaakt. Hierbij reeds een voorproefje van hun huwelijksfoto’s, later volgen nog meer sfeerbeelden uit hun huwelijksalbum. ©Fotograaf Patrick/huwelijk

_z7c2588


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 10 juli 2009 om 20:39 in de categorie Huwelijk. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie