Kinderfotografie als geschenk

9 juli 2009

Verover de harten van alle grootouders…

Scoor met de kreatieve kinderfotografie van fotograaf Patrick. Maak een afspraak voor een opname met alle kleinkinderen, u kan geen mooier geschenk bedenken voor oma en opa.  De leeftijd van de kinderen speelt geen enkele rol, fotograaf Patrick zorgt ervoor dat alle kinderen op een leuke en speelse manier in beeld worden gebracht. U kan ook op voorhand een bepaald concept bespreken, dat Patrick dan tijdens de fotoshoot uitwerkt.

Tips voor geslaagde kinderfotografie

Draag er zorg voor, ongeacht de ouderdom van de modellen, dat de kledij goed op elkaar is afgesteld.  Spreek duidelijk af met broers en zussen dat alle kinderen bv. in dezelfde tinten zijn gekleed.  U kan er voor opteren iedereen een wit T-shirt met een jeans te laten aantrekken.  Breng voor de allerkleinsten een drankje en een hapje mee.  Vergeet ook de lievelingsknuffel van uw ukkepuk niet.  Troost zit hem soms in een klein hoopje pluche…

Groepsfoto van de kleinkinderen voor oma en opa Fillieux

Lukas als volleerd tourrenner op de fiets. Zijn zusje Nienke nam spontaan plaats in het aanhangwagentje.  Kleine zus voelde zich op deze manier op haar gemak tussen haar grote broer en nichtje Elise. De strakke compositie, de uitvoering in zwart/wit  en de spontane glimlach van de kinderen maakt van deze kinderfoto een prachtig geschenk voor oma en opa.  De familie Fillieux profiteerde er van om tijdens diezelfde fotoshoot van alle kinderen ook nog een individuele kinderportret te laten maken. © Fotograaf Patrick/kinderfotografie

_z7c0776


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 9 juli 2009 om 20:00 in de categorie Familie/Gezin, Fotoproducten, Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Kinderfotografie als geschenk”

  1. julie schreef:

    hallo!!
    foto is echt mega mooi!!!
    groetjes julie (tante nienke en lukas!)


Schrijf een reactie