Het eerste geboortekaartje in juli

2 juli 2009

De draad van de babyfotografie terug opnemen…

Net terug van een deugddoende vakantie, zijn we niet weinig fier u ons eerste geboortekaartje met foto van het nieuwe werkjaar voor te stellen. Het geboortekaartje van Clémence, een vouwkaart 16x32cm recto/verso bedrukt. Het was drukkend heet (buitentemperatuur 37° C) bij het maken van de babyfoto’s in de materniteit, maar alles verliep vlotjes dankzij de vakkundige assistentie van mijn vrouw Ludwine.

Marie-Maxence het oudere zusje poseerde als een echte “pro” met haar pasgeboren zusje, voor de binnenzijde van het kaartje. Enkele jaren geleden maakten we eveneens de foto voor Marie-Maxence’s geboortekaartje. Clémence op de voorzijde, pas 2,5 half uur oud, liet zich alles welgevallen en gaf geen krimp tijdens de volledige fotoshoot. ©Fotograaf Patrick/geboortekaartjes

clemence


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 2 juli 2009 om 19:36 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie