Kinderfotografie ideaal cadeau voor vaderdag

12 juni 2009

Iedere papa houdt van kinderfotografie!

Speciaal voor vaderdag was er onze internetpromotie, die afliep op 31 mei 2009.  Wij boden alle jonge mama’s een gratis fotoshoot aan, met haar kind(eren) in de hoofdrol. Deze aktie was zeer succesvol, menig papa en opa zal verrast opkijken van de kinderfotografie die hij cadeau krijgt van zijn (klein)kind.

Ontdek onze babyfotografie en kinderfotografie op het web

Overtuig uzelf en neem rustig de tijd om onze website www.fotografiepatrick.be te bezoeken. Surf naar de rubriek portfolio en laat u onderdompelen in de wonderlijke wereld van onze baby- en kinderfotografie. ©Fotograaf Patrick/kinderfotografie

_z7c0694_z7c0688


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 12 juni 2009 om 15:09 in de categorie Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie