Er even tussenuit…

12 juni 2009

_z7c9961Fotostudio gesloten wegens jaarlijkse vakantie

Wij gaan er even tussen uit, van 13 juni tot en met 27 juni 2009 sluiten wij even de deuren van onze fotostudio.  U kan ons natuurlijk altijd een email sturen.  Wij contacteren u dan terug via mail of telefonisch vanaf dinsdag 30 juni.

Hierbij wensen wij u ook een deugdoende vakantie toe.

Patrick en Ludwine


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 12 juni 2009 om 15:25 in de categorie Varia. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie

Fotografie Patrick

745_detail

In 1983 gestart met onze eigen fotowinkel op ons huidige adres. Na verloop van enkele jaren evolueerden wij van een klassieke fotowinkel naar een 100% professionele fotostudio. Nu 32 jaar later ligt het accent van onze studio vooral op newborn- baby- kinder- en familiefotografie.

Social Media
Volg ons via e-mail