Digitale fotomontage van uw baby

11 juni 2009

Varieer met babyfotografie

Doe meer met de mooiste babyfoto’s van uw oogappel.  Met bijgevoegde fotomontage kan je niet minder dan 7 verschillende foto’s van uw baby combineren. Deze langwerpige montages passen perfect boven uw ladenkast of zetel in de leefruimte. Veelal bestellen de ouders verschillende extra mini versies.  De mini fotomontages zijn enorm geliefd bij grootouders, doopmeter en dooppeter. Succes verzekerd!! ©Fotograaf Patrick/babyfotografie

ferre_50120


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 11 juni 2009 om 16:32 in de categorie Baby, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie