Kinderfotografie op maat…

5 juni 2009

Fotomontage, blikvanger in uw interieur

Wij maken van uw favoriete kinderfoto’s een fotomontage op maat.  Heeft u een lange of net iets kortere vrije muur in uw interieur, fotograaf Patrick past de fotomontage aan op maat van uw specifieke eisen.  Deze fotomontage van de schattige tweeling Amelie en Aurelie meet exact 60 bij 140cm, de ideale afmetingen om tot zijn recht te komen in het interieur van de familie D’oosterlinck.

amelie-aurelie_mt

Het uiteindelijke resultaat wordt eerst voorgelegd aan de klant en pas na goedkeuring in productie genomen. Met deze manier van werken loopt u als klant geen enkel risico. U bent zeker van het eindresultaat nog voor de eigenlijke levering. Deel onze passie in kinderfotografie en geef uw interieur een zeer persoonlijke look met uw kinderen in de hoofdrol. ©Fotograaf Patrick/kinderfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 5 juni 2009 om 19:49 in de categorie Fotoproducten, Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Kinderfotografie op maat…”

  1. […] de hoofdetalage hangt de fotomontage met kinderfotografie van Amélie en Aurélie. Deze kinderfoto collage meet 60×150 cm.  Het voordeel met deze digitale montages, u hoeft uw […]


Schrijf een reactie