Nieuwe etalage…

3 juni 2009

_z7c6031_2Een tipje van de sluier oplichten

Zopas hebben we één nieuwe etalage met babyfotografie geplaatst. Met het zonnige verlengd weekend nog vers in het geheugen leek het ons leuk deze babyfoto van Estée te plaatsen. Hopelijks hebben we met z’n allen onze zonnehoed de komende zomermaanden nog vaak nodig.
In onze tweede etalage hangt de kinderfotografie en het geboortekaartje met foto van onze “kunstschilders”, zie een vorige post.
De derde etalage stelt de huwelijksfotografie voor van Olivier en Sophie, voor meer trouwfoto’s klik hier.

Kom dat zien

Natuurlijk kunnen we hier niet onze volledige etalage voorstellen. Voor al wie kreatieve baby-, kinder-, en huwelijksfotografie wil ontdekken is dit het sein om even een ommetje te maken langs onze fotogallerij. Tot weldra…


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 3 juni 2009 om 20:40 in de categorie Baby, Huwelijk, Kinderen, Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie