Een nieuw record…

29 mei 2009

nanou_gebk

Nanou, lengte 58cm bij de geboorte.

Bij aankomst in de kraamafdeling lagen papa Tom samen met zijn pasgeboren dochtertje op mama’s bed rustig te genieten van elkaar. Aangezien de lengte van de baby op het geboortekaartje met foto moest vermeldt worden, verifieerden we toch eerst even de doorgegeven gegevens. Tot onze grote verbazing bevestigden Tom en mama Ann-Sophie met grote stelligheid de doorgegeven lengte. Tot op heden is Nanou de langste pasgeboren baby die we ooit voor onze lens hadden.

Zwangerschapsfotografie gecombineerd met babyfoto’s.

Tom en Ann-Sophie opteerden voor een verticaal georienteerd drieluik geboortekaartje. Een paar weken voor de bevalling hadden we een afspraak in onze fotostudio voor een zwangerschaps fotoshoot, samen met hun trouwe viervoeter. Hun favoriete zwangerschapsfoto prijkt nu op het eerste luik van het geboortekaartje van Nanou.  Het laatste luik werd voorbehouden voor hun pasgeboren babytje. Het moet gezegd ze poseerde zonder verpinken.

Bijhorend kaartje uitnodiging babyborrel

In dezelfde lijn als het geboortekaartje, ontwierpen we het babyborrelkaartje met foto.  Meerdere versies zijn mogelijk, zowel van het geboorte- als babyborrelkaartje, bv een Nederlandse en een Franse tekstversie of wanneer  verschillende babyborrels worden gehouden.

Babyfotografie in de materniteit

Na de bevalling contacteren de ouders ons zo snel mogelijk. We komen ter plaatse aan het kraambed uw pasgeboren baby fotograferen. We hebben bij vorige ontmoetingen reeds duidelijk de gewenste fotografische stijl besproken. Wij zorgen voor alle attributen, u hoeft enkel te genieten hoe uw babytje schittert voor de lens van kinderfotograaf Patrick De Clercq.  Enkele uren nadien kunnen de afgewerkte geboortekaartjes afgehaald of verstuurd worden.

Nog meer details

Heeft u interesse in onze geboortekaartjes met foto? Bekijk alle info rustig op onze website of maak volledig vrijblijvend een afspraak, tel 056/70 17 89. Wij zien er naar uit een nieuw geboortekaartje voor u te ontwerpen, tot weldra…


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 29 mei 2009 om 20:50 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie