Snel even een uiltje knappen…

27 mei 2009

ferreBabyfotografie = engelengeduld

Deze opname werd gemaakt op het einde van de babyshoot met Ferre.  Ons klein model had reeds verschillende poses aangenomen en was naar het einde toe duidelijk een beetje vermoeid. Een slapende baby op een kreatieve manier in beeld brengen is een ware uitdaging voor iedere babyfotograaf. Zo’n beelden gaan al snel vervelen.  Dankzij het engelengeduld en handigheid van mijn vrouw Ludwine die Ferre op een danige manier kon manipuleren zijn we erin geslaagd deze boeiende babyfoto van ons klein model te realiseren.

Niet aan zijn proefstuk toe…

Het was niet de eerste keer dat Ferre zijn opwachting maakte voor de lens van fotograaf Patrick De Clercq. Op 25 maart 2009 realiseerden Patrick en Ludwine het geboortekaartje met foto van deze kleine wonderboy, zie een eerdere post op onze blog.  Zelfs voor de geboorte mocht hij al “incognito” mee op de foto bij de zwangerschapsreportage van zijn mama en papa, babyfotografie is hem als het ware met de paplepel ingegeven. Dit zal wel de reden zijn van zijn relaxe houding tijdens de fotoshoot in onze portretstudio. ©Fotograaf Patrick/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 27 mei 2009 om 06:44 in de categorie Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie