Fotomontage met de mooiste kinderfoto’s van uw bengels

25 mei 2009

Makkelijk kiezen

Veelal valt het onze klanten, bij het kiezen van hun favoriete vergroting, zeer zwaar hun keuze tot slechts 1 foto te beperken.  Het wordt nog ingewikkelder wanneer zowel broertjes en/of zusjes op de foto moeten. Voor al wie moeilijk kan kiezen is de fotomontage binnen onze kinderfotografie één van de ideale oplossingen.  Deze fotocollages zijn er in verschillende uitvoeringen en afmetingen.  U kan kiezen uit de gekende  afwerkingen, fotomontage in kader, fotomontage op blok, misschien kiest u wel voor een exclusieve afwerking op canvas!  Welke foto uitvoering u ook kiest, fotograaf Patrick garandeert u de perfecte eye-catcher in uw interieur.

100% garantie op een geslaagd resultaat

Samen met de familie Eggermont koos fotograaf Patrick 4 favoriete foto’s uit de fotoshoot van hun kinderen Axelle en Bo. Patrick ontwierp in samenspraak een fotocollage met de mooiste kinderfoto’s.  Het ontwerp werd aan de familie Eggermont voorgelegd.  Pas nadat de klant het ontwerp goedgekeurd heeft, wordt er overgegaan tot de productie van de fotocollage.  Zo zijn er geen verrassingen bij levering.  De fotomontage met Axelle en Bo in de hoofdrollen meet 60x120cm, wordt in een passende kader gemonteerd, ideaal om de lange muur in de leefruimte van de familie Eggermont te sieren. ©Fotograaf Patrick/kinderfotografie

axelle-bo_mt


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op maandag 25 mei 2009 om 14:54 in de categorie Fotoproducten, Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Fotomontage met de mooiste kinderfoto’s van uw bengels”

  1. Eggermont Rudy schreef:

    Patrick en Ludwine

    Van harte gelukwensen met het maken van de fotomontage van onze kinderen Axelle en Bo het is echt heel
    prachtig het is als een parel die uithangt in onze living nogmaals dank

    Familie Eggermont


Schrijf een reactie