Actieve huisschilders gezocht…

23 mei 2009

Spontane kinderfotografie…

Voor het schilderen van een muurtje meer of minder draaien deze professionals hun verfborstel niet om!  Hilarische momenten hebben we beleefd in onze fotostudio met dit duo!  Mama Lica had ons bij aanvang gewaarschuwd : eenmaal ontdooid ontpoppen mijn bengels zich tot superaktieve binnenhuisschilders.  Het kwam er in de eerste plaats op aan dat ze nog herkenbaar bleven onder de vele lagen verf die ze over elkaars boby uitsmeerden.  Na enkele duidelijk richtlijnen werd de muur driftig onder handen genomen.  Zoals te voorzien was, verslapte de aandacht na enkele minuten en vloog de verf weer kwistig in het rond.

montage03

Digitaal kinderalbum

De mooiste foto’s werden verzameld in een digitaal kinderalbum. De frisse lay-out versterkt door het  gebruik van fel blauw en rood accentueert extra de zeer expressieve kinderfotografie van fotograaf Patrick. Hierbij een impressie van een “artistiek” fotoboek, één van de montages wordt momenteel gebruikt op de intropagina van onze website.

alb_mt

Geboortekaartje met een schilderkantje…

In eerste instantie was het de bedoeling met deze beelden een geboortekaartje te ontwerpen voor de aankondiging van de derde zoon van de familie Jacob- Van de Rostijne, zoals we al uitvoerig besproken in een vorige post. ©Fotografie Patrick/kinderfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 23 mei 2009 om 12:28 in de categorie Geboortekaartjes, Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Actieve huisschilders gezocht…”

  1. […] de kinderfotografie en het geboortekaartje met foto van onze “kunstschilders”, zie een vorige post. De derde etalage stelt de huwelijksfotografie voor van Olivier en Sophie, voor meer […]


Schrijf een reactie