Kleine kunstschilders aan het werk…

19 mei 2009

Een goede voorbereiding is het halve werk…

De mama van Gust en Flor ontdekte de website van Fotograaf Patrick via google en raakte in de ban van onze geboortekaartjes met foto. Na een eerste kennismaking werkten we samen het idee met de geschilderde naam uit. Alle details, van schilderbenodigdheden tot de gepaste kledij waren zorgvuldig uitgezocht bij onze volgende afspraak, de opnamen in onze fotostudio.

Binnen de lijntjes schilderen… 

De derde spruit van de familie Jacob-Van de Rostijne zou Tuur noemen. Het weze zo en met gepaste precisie werd zijn naam op de muur geschilderd.  Beide broers mochten naar eigen inzicht voor de nodige versieringen zorgen.  Hun lol kon niet meer op tot ze ontdekten dat hun blote bast ook goed dienst kon doen als schilderscanvas.

Speels geboortekaartje…

Mama koos haar 2 favoriete foto’s uit voor het geboortekaartje.  Kleuren en teksten werden in onderling overleg aangepast. Er werd gekozen voor het laatste nieuw ontwerp uit collectie geboortekaartjes met foto.  De vernieuwende lay-out en de leuke foto’s maken van het ontwerp een speels en hoogst origineel geboortkaartje.
Fotografie Patrick/geboortekaartjes

tuur


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 19 mei 2009 om 19:08 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Kleine kunstschilders aan het werk…”

  1. […] van de derde zoon van de familie Jacob- Van de Rostijne, zoals we al uitvoerig besproken in een vorige post. ©Fotografie […]


Schrijf een reactie