Nagelnieuw ontwerp…

23 april 2009

Geboortekaartjes met foto ontwerpen is een ware passie voor ons.

Onze klanten brengen steeds nieuwe ideeën aan, waar we vol overgave mee aan de slag gaan. Bijgevoegd geboortekaartje moest passen in een standaard envelop en na het openen kunnen rechtop staan. Door het maken van 2 insnijdingen scharniert dit geboortekaartje nu op 1/3.  In gesloten toestand meet het kaartje 10x15cm en uitgevouwen 10x20cm.

Perfecte afwerking is een must!

De bovenzijde van het geboortekaartje met foto van de familie Koudijzer-Desmet is afgewerkt met een blinkende vernis, die het geheel een zeer nette indruk geeft. De insnijdingen worden machinaal aangebracht om een perfecte “match” en scharnierpunt te garanderen. De tekstzijde wordt digitaal gedrukt, voor een onberispelijk resultaat! De blauwe kleur komt perfect overeen met die van de doopsuiker.

Wat na de bevalling?

Voor dit geboortekaartje werd het oudste zoontje Nicolas eerst bij ons op studio gefotografeerd. Uit deze ruime fotosessie kozen de ouders de foto met bal voor de voorzijde.  Nicolas kondigt als het ware de geboorte van zijn kleine broer Joachim aan, let op de tekst op zijn T-shirt. Na de bevalling werd contact met ons opgenomen, na afspraak maakten we de opname voor de binnenzijde in de materniteit. Joachim en Nicolas verenigd op hun eerste kinderfoto.  Enkele uren na de opnamen konden de kaartjes worden afgehaald. Fotografie Patrick/geboortekaartjes

nicolas


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 23 april 2009 om 19:23 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie