Vierkant geboortecadeau

15 april 2009

Bij een vorige post lieten we u kennis maken met het rechthoekig ontwerp van een geboortecadeau met uw baby in de hoofdrol.

Gepersonaliseerd vierluik

Bij het vierkante ontwerp kan u tot 4 verschillende babyfoto’s selecteren.  Er is plaats voorzien onder de babyfoto’s voor het plaatsen van naam, lengte, gewicht en geboortedatum van uw kleine dreumes.  U kan deze fotomontage in verschillende afmetingen bestellen, vanaf 20x20cm tot 100x100cm.

Een geschenk voor het leven

Gepresenteerd in een aangepaste kader is dit het ultieme geschenk voor de meter en peter.  Hoe vaak vragen de grootouders niet om een foto van de kleinkinderen?  Neem meteen een vliegende start en schenk hen bij het doopfeest van uw babytje deze fel begeerde geboortecadeau.  Onze babyfoto’s worden levenslang gekoesterd door hen die uw baby diep in hun hart dragen….
©Fotografie Patrick/geboortefotografie

emelieomaopa


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 15 april 2009 om 20:23 in de categorie Baby, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie