Kinderfotografie in wit-zwart

8 april 2009

Deze namiddag, tussen alle communie opnamen door 2 superleuke zusjes gefotografeerd.  Dagmar en Ella posseerden als volleerde fotomodellen in onze fotostudio.  Bij zo’n jonge kinderen, 3 en 5  jaar is het belangrijk  snel en vlot te werken.  Ludwine, mijn vrouw, is de ideale entertainer voor de kinderen.  Op een speelse manier worden de kinderen in de juiste sfeer gebracht.  Zij houdt de volledige fotoshoot de aandacht en interesse (nieuwsgierigheid) van de zusjes op niveau.

Verloop van een kinderportret

Vooraf wordt duidelijk doorgenomen wat de ouders wensen.  Ludwine neemt de tijd om de kinderen te laten wennen aan de nieuwe omgeving.  Broertjes en zusjes worden eerst tesamen gefotografeerd. Daarna volgen de opnamen van de kinderen apart. De kindjes ook regelmatig wat rust gunnen, zo worden de individuele opnamen op een speelse manier afgewisseld. Nog meer tips en antwoorden op uw vragen kan u op de website, bij de veel gestelde vragen vinden.

Waar op letten bij kinderfotografie?

Zorg ervoor dat de kindjes goed uitgerust zijn.  Reserveer tijdig de fotoshoot van uw kinderen en geef duidelijk aan welk tijdstip uw voorkeur wegdraagt! Reken voor de afwerkingstermijn van uw kinderfoto’s op ongeveer 3weken. Natuurlijk maken we voor dringende gevallen (doopfeest, verjaardagsfeest, enz.) graag een uitzondering.  Stem de kledij van uw kinderen goed op elkaar af. Vergeet niet de lievelingsknuffel van uw baby, kind mee te brengen, een fopspeen en/of papfles kan wonderen verrichten. ©Fotografie Patrick/kinderfotografie

_z7c5951


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 8 april 2009 om 17:17 in de categorie Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie