De schattigste babyfoto’s als geschenk…

4 april 2009

Ideaal geboortecadeau voor peter en meter

Bij fotograaf Patrick vinden jonge ouders een uitgebreide keuze in geboortecadeaus.

Gepersonaliseerde fotomontages zijn momenteel een ware hit bij onze klanten. De naam van uw babytje, gewicht, lengte en eventueel uur van geboorte kunnen vermeldt worden. Hierbij een voorbeeld van een drieluik met uw favoriete babyfoto’s.  Het ontwerp van een drieluik fotomontage kan zowel horizontaal als verticaal afgewerkt worden. Met een passende kader wordt het geboortecadeau het ultieme geschenk, waar grootouders en familie nog jarenlang van zullen genieten.

Op de website van fotograaf Patrick kan u nog meer ideeën opdoen voor foto geschenken, ontdek zo waar u de doopmeter en dooppeter van uw baby kan mee verrassen. ©Fotografie Patrick/geboortefotografie

mathieuronsse


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 4 april 2009 om 17:16 in de categorie Baby, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie