Nieuw geboortekaartje met foto…

27 maart 2009

Nieuwe frisse aanpak.

Ferre zijn geboortekaartje is een prima voorbeeld van onze nieuwe aanpak bij het ontwerpen van geboortekaartjes met foto. Voor de afwerking van de babyfotografie werd gekozen voor zwart-wit.  Dit komt de uitstraling van het kaartje  zeker ten goede. Het drieluik oogt frisser en moderner bij het gebruik van zwart-wit babyfotografie. De combinatie met de  2 verschillende kleuren maken het ontwerp af.

De eerste babyfoto’s in de materniteit

Ferre is het eerste kindje van Jelle en Estelle. Na de bevalling contacteerde de trotse papa ons, er werd onmiddellijk een afspraak geregeld voor de eerste babyshoot van Ferre.  Een paar uurtjes na de geboorte werden de foto’s van Ferre reeds gemaakt.  Het geboortekaartje met foto, het babyborrelkaartje en de bijpassende doopsuiker werden enkele uren later geleverd. ©Fotografie Patrick/geboortekaartjes

ferre_mont


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 27 maart 2009 om 10:37 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Nieuw geboortekaartje met foto…”

  1. […] realiseerden Patrick en Ludwine het geboortekaartje met foto van deze kleine wonderboy, zie een eerdere post op onze blog.  Zelfs voor de geboorte mocht hij al “incognito” mee op de foto bij de […]


Schrijf een reactie