Babyalbum

27 maart 2009

Nieuw digitaal babyalbum

In tegenstelling tot een portfolio met losse babyfoto’s, opteerden de ouders van Lisa voor een gebonden fotoboek van hun baby.  U kiest de mooiste foto’s van uw babytje en hiermee ontwerpt fotograaf Patrick verschillende digitale fotomontages. De verschillende babymontages worden gemonteerd in een prachtig fotoboek met uw ukkepuk in de hoofdrol. Het babyalbum is voorzien van een harde kaft in een kleur naar uw keuze.

montage01

Ruimere keuze babyfoto’s

Waar het aantal foto’s in een babyportfolio eerder beperkt is, kan u bij een babyalbum kiezen voor een haast onbeperkt aantal foto’s. Leuke detailfoto’s van uw kindje maken het mogelijk, kreatievere lay-outs te ontwerpen. Paginagrote foto’s maken uw album nog waardevoller!

montage02

Ideaal geboortecadeau voor peter en meter

Wat zullen de doopmeter en dooppeter opkijken van hun geboortecadeau. Het babyalbum is het perfecte souvenir aan hun kleinkind als babytje. Reeds menig grootouder koestert het babyalbum van hun mete- of petekind als een onschatbare schat!

montage03

Gemakkelijk mee te nemen

Bij het babyalbum hoort een beschermhoes.  Op deze manier is het album van uw babytje gemakkelijk ergens mee te nemen.  Laat vrienden en kenissen genieten van de prachtige fotoreportage van uw baby. Berg uw babyboek niet op in de kast, maar geniet ervan.  Vraag het maar aan de grootouders kleine baby’s blijven niet lang klein… ®Fotografie Patrick/babyfotografie

montage04


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 27 maart 2009 om 14:47 in de categorie Baby, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie