Een nieuw leven, een klein wonder…

21 maart 2009

Zwangerschapsfotografie integreren

Uw favoriete zwangerschapsfoto kan gebruikt worden bij het ontwerpen van uw geboortekaartje met foto. Het geboortekaartje van Cato is hiervan een typisch voorbeeld. Een paar weken geleden fotografeerde Patrick een zwangerschapsportfolio van Davy en Stefanie, de ouders van Cato.  Er werd geopteerd voor een fotoreeks in zwart/wit. De beste zwangerschapsfoto werd uitgekozen voor het geboortekaartje en omgezet in bruintoon (sepia). Hun keuze viel op een drieluik uit de geboortekaartcollectie van fotograaf Patrick.

Babyfotografie in de  materniteit…

Papa Davy maakte onmiddellijk na de bevalling een afspraak voor de eerste fotoshoot van zijn dochtertje. Cato die zag er echt beeldig uit. Let op haar prachtige outfit, de zachte pastelkleuren staan haar supergoed. Vermijdt in ieder geval drukke prints en donkere kleuren bij babyfotografie, ze maken de foto’s onnodig druk en hard. Een zachte comfortabele ondergrond en een behulpzame papa en oma zorgden verder voor een vlekkeloos verloop van de eerste fotosessie van Cato. ©Fotografie Patrick/geboortekaartjes

cato_thuis


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 21 maart 2009 om 08:13 in de categorie Geboortekaartjes, zwangerschap. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie