Olijke Matteo…

18 maart 2009

De mooiste babyfoto.

Tijdens de volledige duur van de studiosessie schaterde deze kleine dreumes het uit van de pret. De klemtoon in de kinderfotografie van fotograaf Patrick ligt vooral op het tijdloze karakter van zijn foto’s.  Patrick bant alles wat mogelijk de aandacht kan afleiden. Matteo in zijn blootje, onze aandacht wordt volledig opgeëist door de guitige oogjes en lach van dit ’topmodel’.

Het geboortecadeau, een ideaal geschenk.

De ouders van Matteo selecteerden de plezantste kinderfoto van hun baby. Deze foto wordt het geboortecadeau voor de peter en meter van Matteo.  Gepresenteerd in een passende kader zal deze foto ongetwijfeld een ereplaats krijgen in het interieur van de beide grootouders. Alle oma’s en opa’s koesteren die eerste babyfoto’s van hun kleinkinderen als hun schat… ©Fotografie Patrick/babyfotografie

_z7c4068


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 18 maart 2009 om 21:59 in de categorie Baby. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Olijke Matteo…”

  1. sylvia schreef:

    Mooie foto’s . Wij hebben vorig jaar in november een fotoreportage laten maken van onze zoon Mathis, voor onze kerstkaartjes. en de foto’s waren prachtig. We hebben niet anders dan positieve reacties gekregen.
    patrick en Ludwine jullie mogen trots zijn op jullie werk. Hoe jullie omgaan met baby’s tijdens de fotoopname een dikke chapeau.


Schrijf een reactie