Lisa’s mooiste babyfoto’s…

13 maart 2009

Fotomontage met de mooiste kinderfoto’s

Vaak is het moeilijk om uit de fotoshoot van uw baby slechts 1 favoriete vergroting te kiezen. U hoeft niet langer te twijfelen, selecteer gerust meerdere toffe babyfoto’s van uw ukkepuk. De baby fotomontage is hiervoor de ideale oplossing. Hierbij de voordelen op een rijtje :

  1. U kan kiezen voor meerdere favoriete foto’s van uw baby.
  2. minimum aantal foto’s is 2, het maximum is onbeperkt.
  3. Fotograaf Patrick ontwerpt voor u een passende lay-out.
  4. Bepaal zelf de gewenste afwerking, kleur, wit-zwart, sepia, enz.
  5. U bepaalt zelf de presentatie, kader, fotoblok, canvas, enz.

Ook Lisa’s ouders kiezen voor de baby fotomontage

De opnamen met Lisa verliepen in een opperbeste sfeer!  Bij aanvang werd geopteerd voor één enkele vergroting, als eyecatcher voor de leefruimte. De familie Van De Casteele kon echter hun keuze onmogelijk beperken tot slechts 1 babyfoto. Op mijn voorstel werden 4 bij elkaar passende opnamen geselecteerd. Als ontwerp werd gekozen voor een vierluik, 1 vergroting met 3 bij elkaar passende satelietfoto’s. Deze digitale fotomontage voldoet op deze manier perfect aan de wensen van Lisa’s ouders. Benieuwd naar nog meer toepassingen van digitale fotomontages, klik dan hier.
©Fotografie Patrick/babyfotografie

lisa


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 13 maart 2009 om 21:10 in de categorie Baby, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie