Over kleine kaboutertjes en geboortekaartjes met foto…

11 maart 2009

Fotograaf Patrick De Clercq is gespecialiseerd in het ontwerpen van geboortekaartjes met foto. U kan kiezen voor één van de bestaande ontwerpen of voor iets totaal nieuw gaan. Breng gerust zelf uw ideeën voor het geboortekaartje aan.  Wilt u het sober houden, met felle kleuren werken, een fotoshoot met een paddestoel, enz. aan u de keuze.  Natuurlijk kan grote broer of zus een speciale rol spelen in jullie nieuw geboortekaartje, dan maken we eerst een afspraak in onze fotostudio.

Het geboortekaartje van Amalia, enkele jaren geleden was in sepia.  Deze keer opteerden de ouders voor de aankondiging van Alexia voor een kleurenversie, met grote zus in een spetterende hoofdrol. Zaterdag ll. onder de middag schitterde Alexia in haar eerste fotoshoot, diezelfde avond kon de fiere papa het geboortekaartje van zijn tweede dochter reeds ophangen aan de kamerdeur in de materniteit. © Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes

alexia


Dit bericht is geplaatst op woensdag 11 maart 2009 om 21:33 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie