Impressie huwelijksreportage Bert en Sofie…

4 maart 2009

Patrick De Clercq koppelt zijn unieke kijk op huwelijksfotografie met een verrassend frisse fotopresentatie. Het resultaat is een origineel digitaal fotoboek. Patrick zijn nieuwe bruidsalbums zijn duidelijk een trendsetter in de hedendaagse huwelijksfotografie. Sofie is de laatste in de rij bij de familie Vandenbroucke die trouwde.  Ik fotografeerde de voorbije jaren reeds het huwelijk van haar zus en broer. Hieronder vinden jullie een impressie uit het huwelijksalbum van Sofie en Bert. De huwelijksreportage werd gemaakt op een zonnige herfstdag in oktober 2008. Het warme licht van de lage herfstzon, zorgde voor unieke intieme sfeerfotografie. ©Fotograaf Patrick De Clercq/huwelijk 

montage34
montage36
montage37
montage27


Dit bericht is geplaatst op woensdag 4 maart 2009 om 20:50 in de categorie Huwelijk. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie