Communie ideeën…

4 maart 2009

communie02communie01-kopieCommuniefotograaf Patrick De Clercq, maakt voor uw eerste of plechtige communicant de leukste communiekaartjes. Hierbij vindt u een 2 digitale communiemontages die momenteel in onze etalage hangen.

Er zijn vierkante en rechthoekige communiekaartjes. Daarnaast communieaandenkens met één of meerdere foto’s. Communiefoto’s die in een stijlvolle fotokartonnage gemonteerd worden. Dagelijks worden nieuwe communieontwerpen gemaakt.

Maak van de communie van uw kind iets speciaal.  Stuur familie en vrienden een speciaal ontworpen uitnodiging voor het communiefeest. Naast de fotoshoot voor de communieprentjes, maken we een extra speciale shoot voor de communie uitnodigingen. Trek uw eerste of plechtige communicant wat meer “casual” kledij aan en de pret kan beginnen.  Misschien wil uw oogappel wel met zijn nieuwe fiets, de hond van de buren of misschien wel in zijn zwembroek op de foto. Fotograaf Patrick maakt er in ieder geval een spetterende uitnodiging van!

Reserveer vandaag nog de communiereportage voor uw zoon of dochter, tel 056 70 17 89    © Fotograaf Patrick De Clercq/communie 

 

 


Dit bericht is geplaatst op woensdag 4 maart 2009 om 21:23 in de categorie Communie/Lentefeest. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie