Tiebes “mutsfoto”…

28 februari 2009

Tiebe sliep praktisch de volledige fotosessie doorheen alle herrie! Een gouden tip,  schik de afspraak voor de babyfoto’s van uw oogappel net na een voeding.  De meeste baby’s zijn dan heel rustig. Kan je het moeilijk inschatten, breng gerust zijn papflesje mee.  Onze studio beschikt over alle faciliteiten om het je baby naar wens te maken. Een apart hoekje waar je je baby in alle intimiteit kan verzorgen. Een rustige baby garandeert schitterende babyfotografie. Ik was van bij het begin van de fotoshoot “zot” van het mutsje van Tiebe. Naar het einde van de opnamen liet hij zich gedwee het mutsje aantrekken. Onderstaande foto is de favoriete “mutsfoto” van mama en mijzelf. © Fotograaf Patrick De Clercq/baby

_z7c2717


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 28 februari 2009 om 09:53 in de categorie Baby, Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie