Kreatieve communiefotografie…

27 februari 2009

communie03-kopieIn 3 eenvoudige stappen naar geslaagde communiefoto’s

Stap 1 : De fotoshoot. Studio-opnamen zijn momenteel  zeer hip en trendy bij het jonge volkje.  Voordeel, slechte weersomstandigheden hebben geen invloed en de communie-outfits blijven netjes. Bij een buitenopname kan bij slecht weer  altijd uitgeweken worden naar onze  knusse studio.

Stap 2 : Bij de volgende afspraak, kiezen jullie de favoriete foto’s op een groot scherm.  Samen nemen we ruimschoots de tijd om de verschillende afwerkmogelijkheden, in detail door te nemen.

Stap 3 : Fotograaf Patrick De Clercq ontwerpt op individuele basis unieke communie-aandenkens. Enkele dagen na jullie goedkeuring zijn de afgewerkte fotomontages, -souvenirs en -gadgets klaar!

Ontvang bij reservatie een gratis geschenk

Bij een reservatie van een communiereportage, voor 28 maart 2009 ontvangen jullie GRATIS een opname voor een gezinsportret, t.w.v. € 75,00.  Een unieke gelegenheid om met het hele gezin op een professionele wijze “in the picture” te staan.  Reserveer  telefonisch, 056 70 17 89 of bij ons in de winkel. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten in mijn fotostudio. Hier meer details.
© Fotograaf Patrick De Clercq/communie


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 27 februari 2009 om 20:45 in de categorie Communie/Lentefeest. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie