Het is een echt schatje…

27 februari 2009

Ben je net als de familie Goesaert-Kerrinckx van plan om de uitbreiding van jullie gezinnetje op een unieke manier aan te kondigen?  Dan ga ik graag met jullie rond de tafel zitten om een exclusief, gepersonaliseerd geboortekaartje met foto te ontwerpen. Kom maar op met jullie ideeën, samen maken we er een megacool kaartje van!  Laat je alvast inspireren door de voorbeeld geboortekaartjes op onze website. Cédric werd vandaag geboren om 8u50, zijn eerste fotoshoot onderging hij met het gemak van een echte pro om 12u30. Pas enkele uren oud en reeds een volleerd fotomodel.  Grote zus Femke, van wie we eerder reeds een schitterende portretportfolio maakten, was niet weinig trots om te poseren met haar “kakelverse” broer. © Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes

cedric


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 27 februari 2009 om 21:18 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie