Intieme zwangerschapsfotografie…

25 februari 2009

Zwanger zijn en bevallen van een babytje is natuurlijk één van de uniekste gebeurtenissen die je als mama kan beleven. Misschien wordt dit wel het mooiste moment uit je leven!  Als jonge (toekomstige) mama wil je een sfeervolle en intiem aandenken aan je zwangerschap. Je bent natuurlijk ook niet iedere dag zwanger!

zwang
De zwangerschapsfotografie van fotograaf Patrick brengt je als aanstaande mama op een serene en intieme manier in beeld. In samenspraak bepalen we het uiteindelijke resultaat. Je kan alleen op de foto, of samen met je partner.  Mocht je reeds een kindje hebben dan kan je samen met je dochtertje of zoontje een fotoshoot reserveren.  Maak van de gelegenheid gebruikt om een “zwangere gezinfoto” te maken.
Je zwangerschapsfoto’s kunnen gebruikt worden voor allerlei doeleinden. Een vergroting die jouw interieur siert, een fotoreeks gepresenteerd in een portfolio, misschien kunnen we je zwangere buik integreren in een geboortekaartje met foto, zoals je merkt zijn de mogelijkheden onbeperkt…
Wij werken enkel op afspraak!  Je kan je fotoshoot het best reserveren vanaf de zevende maand van je zwangerschap.  Neem telefonisch contact op het telnr. 056 70 17 89 of spring gewoon even binnen, dan kunnen we jou de verschillende mogelijkheden onmiddelllijk voorstellen!
© Fotograaf Patrick De Clercq/zwangerschap 


Dit bericht is geplaatst op woensdag 25 februari 2009 om 17:13 in de categorie zwangerschap. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie