Oma had het bij het rechte eind, terug een dochter…

24 februari 2009

Vrijdag 20 februari werd Pauline geboren, het 3de kindje bij de familie De Wilde-De Waegenaere.  Voor de tweede maal ontwierpen wij een geboortekaartje met foto voor dit gezin.  Na de fotoshoot in onze fotostudio werden de beste foto’s van Gilles en Florine, de oudere broer en zus, geselecteerd. De keuze voor het geboortekaartje viel op een dubbel gevouwen kaart, inclusief binnenblad met de tekst.  De aankondiging op de voorzijde, op een plezante manier gelayout, gecombineerd met speelse foto’s van grote broer en zus viel onmiddellijk in de smaak!  Zoals u hier merkt is een lang ontwerp  ideaal wanneer men verschillende beelden bij elkaar wil plaatsen.  Wij wensen Pauline een zorgeloze levenswandel toe….
© Fotograaf Patrick De Clercq/geboorte 

pauline


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 24 februari 2009 om 19:54 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie