Eerste en plechtige communie 2009…

23 februari 2009

_z7c1543Waarom kiezen ouders met een eerste of plechtige communicant voor de communiefotografie van fotograaf Patrick De Clercq?
Wellicht herinnert uzelf nog uw eigen communiefeest.  Het lentefeest of communiefeest was  een mijlpaal in uw leven en is er een in dat van uw kind. De enige tastbare herinneringen die overblijven zijn de communiefoto’s van uw zoon of dochter.  Neem hier geen enkel risico en vertrouw op de jarenlange ervaring van een getalenteerd creatief communiefotograaf.  U bepaalt samen met fotograaf Patrick hoe we uw eerste communicant of plechtige communicant het best in beeld brengen.  Intieme sfeeropnamen die het zachte karakter van uw kind in de verf zetten, stoere actiefoto’s voor de meer sportieve communicanten of opteert u voor communiefoto’s die uw oogappel met zijn hobby in de kijker plaatsen?  De beste foto’s van de communieshoot gebruikt fotograaf Patrick De Clercq  in de creatieve ontwerpen van de communiekaartjes en uitnodigingen voor het lentefeest of communiefeest van uw kinderen.  Neem snel contact op met communiefotograaf Patrick De Clercq, hij maakt uw communie-ideeën tastbaar en onvergetelijk! © Fotograaf Patrick De Clercq/communie


Dit bericht is geplaatst op maandag 23 februari 2009 om 14:26 in de categorie Communie/Lentefeest. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie