Huwelijksfotografie op brouwerijsite…

21 februari 2009

Vandaag treden  Sofie en Tom in het huwelijk. Sofie is de laatste van het gezin Casteele die zich in het huwelijksbootje waagt. Een paar jaar geleden fotografeerden we ook de huwelijksreportages van Sofie’s broer en zus. Schitterende weersomstandigheden, een prachtige locatie en een tof koppel, meer kan je als fotograaf niet wensen.   Als achtergrond diende een artisanale brouwerij, een haast archeologische site die enorm veel sfeer uitstraalt. Graag bedankte het bruidspaar de genodigden op het huwelijksfeest met een fijne fotoattentie. Hierbij het bedankingskaartje dat we dezelfde avond nog op het huwelijksfeest afleveren. © Fotograaf Patrick De Clercq/huwelijk

bd_sofie_tom


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 21 februari 2009 om 18:06 in de categorie Huwelijk. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Huwelijksfotografie op brouwerijsite…”

  1. Griet schreef:

    Vooral dat kleinste kindje is echt fotogeniek 😉


Schrijf een reactie