Casting-oproep, pasgeboren babytjes…

19 februari 2009

Tijdens een babysessie, streef ik naar een zo groot mogelijke variëteit aan poses, gebruik van accessoires, achtergrondwissels, en opstellingen.  Deze manier van werken garandeert een portfolio van uw baby die u levenslang kan koesteren. Ik hou er van ruim de tijd te nemen om mijn nieuwe ideeën uit te werken, hiervoor ben ik vaak op zoek naar specifieke pasgeboren baby’s, zwangere mama’s, jonge ouders… Het op punt stellen van deze babyfoto’s vereist veelal iets meer tijd dan een gewone babysessie, eventueel een speciaal modeltype en/of een a-typische locatie. Ik hoop via deze casting-oproep de perfecte match tussen babymodel en idee te vinden.

EEN CASTING-OPROEP IS :

• Altijd gratis, er wordt geen opnamekost aangerekend (u kan eventueel foto’s kopen aan het normaal tarief).
• Mijn streefdoel is één welbepaalde pose/beeld (als tijd en model het toelaten kunnen extra opnamen gemaakt worden).
• In de fotostudio of een buitenlocatie naar mijn keuze.

MOMENTEEL BEN IK OP ZOEK NAAR :

• Pasgeboren baby’s, tussen 1 en 10 dagen oud, net thuis van de materniteit.
• Pasgeboren baby’S met een donkere huidskleur.
©Patrick De Clercq/baby 

web1731


Dit bericht is geplaatst op donderdag 19 februari 2009 om 21:22 in de categorie Casting oproep. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie