Zalig relaxed…

18 februari 2009

Anou geboren op 22 december 2008.  Dit beeld komt uit een portfolio speciaal gemaakt voor haar doopmeter en -peter. Voor de fotoreeks van uw kleine baby  kan u  kiezen uit verschillende uitvoeringen, van een fotoboekje, -doosje, houten vitrinebox, tot een luxe kaderdoosje.  Deze concepten presenteren  en archiveren de foto’s van uw babytje op een ideale manier.  Benieuwd naar een aantal voorbeelden klik dan hier

_z7c2209


Dit bericht is geplaatst op woensdag 18 februari 2009 om 20:45 in de categorie Baby. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie

Fotografie Patrick

745_detail

In 1983 gestart met onze eigen fotowinkel op ons huidige adres. Na verloop van enkele jaren evolueerden wij van een klassieke fotowinkel naar een 100% professionele fotostudio. Nu 32 jaar later ligt het accent van onze studio vooral op newborn- baby- kinder- en familiefotografie.

Social Media
Volg ons via e-mail