Doop(chocolade)suiker…

18 februari 2009

Ben je als aanstaande ouder op zoek naar originele doopsuiker, dan zijn deze chocoladerepen gevuld met 100% melkchocolade, voorzien van een aangepaste wikkel, een schitterend alternatief.  Het ontwerp van de  wikkel sluit aan bij de “look” van het geboortekaartje, op deze manier wordt een stijlvol geheel gecreëerd.  In het geval van de familie Benoit werd geopteerd voor een geboortekaartje met foto’s van de 2 oudere broers.   Het pasgeboren broertje Willem, schittert op zijn beurt  in de hoofdrol op de chocoladewikkel.
Voor nog meer doopsuiker klik hier.

_z7c2744


Dit bericht is geplaatst op woensdag 18 februari 2009 om 13:59 in de categorie Geboortekaartjes, Geboortesuiker. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie