De familie Benoit breidt uit…

17 februari 2009

Met een flinke zoon Willem!
De opnamen van zijn 2 grotere broers, Jasper en Berten gebeurden tijdens een fotoshoot in onze studio half november 2008. Zoals je merkt hadden beide broers er duidelijk zin in. Voor het ontwerp van het geboortekaartje werd geopteerd voor een drieluik, met 4 verschillende foto’s. Let hier vooral op de uitstekende kleur- en kledijcombinaties van beide peuters. Begin december werdt gestart met de ontwerpfase van zowel het geboortekaartje als het geboorte-aandenken van Willem. Na een paar aanpassingen aan het geboortekaartje vind je hier het uiteindelijk resultaat.
Voor nog meer geboortekaartjes klik hier.

willem

 


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 17 februari 2009 om 21:08 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie